maanantai 10. maaliskuuta 2008

Talvimaastot 09.03.2008 Talliraportti

Kauden ensimmäiset kisat käytiin Mustialan maatalousopiston maisemissa, rata oli rakennettu pienemmälle pellolle lumen vähyyden takia. Joka tapauksessa rata oli koirille vaativa olosuhteiden takia. Lumi oli märkää ja sohjoista ja varmasti alkoi radan loppupuolella tuntumaan kilpureiden reisissä.

Whippettejä oli kisaan ilmoittautunut 32 kpl, Hemmo juoksi ensimmäisen juoksun lähdössä 33 ja oli siis lähtemässä toiseen maastokisaansa, itse olin taas ensimmäisessä maastokisassa ja aivan pihalla !

Sebu sanoi monta kertaa ennen lähtöä, että muista ettet pidä kiinni.. ohjaat vaan peräpäätä :) No minä se odottelin lähettäjältä jonkinlaista irti komentoa ja kun samaan aikaan naapurikoira alkoi rimpuilemaan niin vaistomaisesti siirsin kädet Hemmon takareisien eteen. Hemmo tuijotti keskittyneesti pupua ilman mitään tempoilua... pupu lähti liikkeelle ja minä sitten havahdun kun naapurikoira on jo hyvän matkaa mennyt,että pidän Hemmoa kiinni :( No kädet irti ja koira matkaan, Hemmo otti toisen koiran kiinni heti ensimmäisen mutkan jälkeen ja toisessa mutkassa mentiin rinta rinnan ja molemmat koirat vähän luistelivat ja kolaroivat, pääsivät kuitenkin takaisin rytmiin ja loppuun asti. Muutenkin koko päivää leimasi se, että tuntui siltä kun olisin koko ajan väärässä paikassa ja aina vähän myöhässä, sen verran erillaista tämä maastojuoksu touhu on.

Ensimmäisten juoksujen jälkeen sitten toimistolle odottelemaan pisteitä. Hemmo sai ensimmäisestä juoksusta 228 pistettä ja oli jaetulla 7 sijalla neljän muun koiran kanssa. Ennen finaalijuoksua hoin itselleni "älä pidä kiinni, älä pidä kiinni" se varmaan auttoi ja tikapuuhermoston välityksellä kädet saivat käskyn pysyä vaan koiran sivulla ei takajalkojen edessä. Hemmo sai hyvän lähdön ja pystyi seuraamaan pupua hyvin omilla juoksulinjoilla. Toisesta juoksusta tulikin hyvät pisteet 260. Eli yhteensä 488 pistettä jolla Hemmo sijoittui koko kisan neljänneksi ja sai sertin.

Lahkon muut kisoissa juokseet koirat: Keeta sisko hienosti kisan kakkonen ja serti, Aada tuli yhdeksänneksi, Iida neljästoista, Peppi sisko yhdeksästoista ja Ville veli kahdeskymmenesensimmäinen ja karavaanari Nokko kahdeskymmenneskuudes. Erikoisonnittelut Pepille ensimmäisestä kisastartista... on se vaan sissi :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut iskälle maastosertistä!
T:Minni

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Kiitti vuoan ;9

t.Hemmo

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut tätäkin kautta Hemmolle & Larsvintin teamille sertistä.
Hienot juoksut Hemmolta!

-Marjaana

ps Mihinkäs olet unohtanut Nokon tuosta Lahkon koiralistalta?

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Painovirhepaholainen :(
sorry