sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

Faro "kolmikynsi Fartsu"

Lähdimme PM kisoista suoraan mökkeilemään Merikarvialle. Saavuimme perille 01.30 yöllä ja viimeisen 12 kilometrin aikana tiellä tai sen poikki juoksi tai lensi 1 kpl Mäyrä, 3 kpl kissoja ja ehkä noin kymmenkunta lintumaailman edustajaa. Sai olla tosi tarkkana ettei tullut liitsattua kyseisiä ötököitä. Kaikki meni hyvin perjantai-iltaan asti...

Yhtäkkiä mökin takaa kuului hirveä ulina ja kulman takaa luukkasi Faro. Siltä oli tarttunut oikean etujalan kynsi johonkin kiinni ja repeytynyt miltei kokonaan irti.

Verta tuli ihan riittävästi mutta tyrehtyi yllätävän nopeasti. Siitä sitten selvittämään päivystävää eläinlääkäriä, no lähin sellainen löytyi Kristiinankaupungissa eikä ihan sinne asti viitsitty lähteä. Lääkärin puhelimessa antamien ohjeiden pohjalta Enzo alias "Dr. Kovac" suoritti kenttäolosuhteissa tämän vaativan leikkausen eli kynnen repäisyn irti!!!

Faro lopetti uikuttamisen heti kun kynsi saatiin pois. Jalka tassusiteeseen ja taas menoksi. Eipä tuntunut kynnen irtoaminen pahasti vauhtia hiljentävän.

Dr. Kovac ja Abbey = Teija palkitsivat itsensä hyvin menneen leikkauksen jälkeen lasillisella mainiota Italialaista punaviiniä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs teidän teholla maksais Ampparin kohdunpoisto?

Nim. Matti kukkarossa

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Tässä E.R hinnastoa

Hammaskiven poisto -12cl Chianti
Punkin poisto -12cl Chianti
Kynsien leikkuu -24cl Chianti

Ampparin kohdunpoisto -1plo Chianti Classico (ei sisällä Kuningatar ampiaisen noutoa eikä palautusta pesään)

Anonyymi kirjoitti...

Mites on, teettekö myös "toimenpiteitä" ihmiskeholle ;-)