keskiviikko 27. elokuuta 2008

Tuhannen ja yhden y... eiku kilometrin tarinoita

Lähdettiin sitten poika porukassa Enzo, Sebu, Tatu, Hemmo ja Faro matkailemaan halki eteläisen Suomen kohti Poria ja Siikarannan leirintäaluetta. Matka sujui varsin mukavasti mitä nyt loppupäässä ei seurattu viittoja vaan kuunneltiin radiota ja ajettiin pikkuisen pieleen. Loppujen lopuksi löytyihän Siikaranta. Mökki oli ihan kiva poikamiesmökki... Perästä päin viikonloppua tulivat viettämään Karavaanari Kaide, Raakkel, Nokko ja Fila sekä Lahkonjohtajatar siskoineen ja koirina mukana oli Supermummo Sissi, EXO,koira nimeltä Wanda, Vallu ja Hemmo sr. Jälkijoukkoina golfkisan jälkeen vielä tulivat Zoom Kemppinen, Ami ja Enska.

Siinähän se perjantai-ilta vierähti grillatessa ja ihmetellessä. Pikkuisen jälkeen 24 mentiin nukkumaan ja aamuksi kello soimaan kuudelta :( Herätys aamupala ja eiku matkaan kohti Ylistaroa, missä juostiin Maasto SM 2008 kisat. 244 km myöhemmin ilmestyttiin hiekakuopalle keskellä metsää. Rata oli todella hieno, pehmeää hiekkaa ja varsinkin alkukarsinoissa aika vaativa ja raskas.

Hemmo juoksi alkukarsinnoissa pisteet 243 ja oli yhdeksännellä sijalla. Mukana oli 52 wiipotinta ja finaalirajaksi muodostui 234 pistettä. Mukaan finaaleihin pääsi 24 koiruutta.

Finaaleissa Hemmo juoksi 244 pistettä ja yhteispisteiksi tuli näin 487, jolla sijoitus oli 12. Kovin oli tasaista vääntöä finaaleissa.
SM 2008 titteli meni hienosti juosseelle Paletin Nadinelle yhteispisteillä 507. Onnitelut Larsivintin poppoolta!!! Kiitokset myös kisajärjestäjille hyvin järjestetystä kisasta!

No nokka kohti jälleen Siikarantaa.. saavuimme perille 20.45 jolloin muu porukka jo haukotteli raikkaan ilman myrkytyksen johdosta. Lohkojohtajatar siskoineen sulkeutuivat kammioonsa hyvissä ajoin. Muu porukka jaksoi vielä vähän ja nukkumaan pästiin taas vähän 24 jälkeen.

Sunnuntai aamu valkeni aurinkoisena ja hienona. Aamianen, vähän ulkoilua ja eikun tavarat autoon ja kotia kohti.

Eli aika kiireinen viikonloppu.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ekku, olihan siellä mukana Wandakin ;-).
Kuulin muuten "pikkulinnuilta" että te olitte käyneet nukkumaan lauantai yönä vasta lähempänä kahta ;-)

Anonyymi kirjoitti...

:D niin se totuus aina paljastuu, dr.kovacz yökyöpeleine tiimeineen! onneksi ette tarvinneet suturaatiosettiä tällä kertaa, kun ei ollut abbykään mukana..