sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Kuninkuusjuoksut 2008

Tampereen vinttikoirapyhätössä juostiin tämän vuoden Kuninkuusjuoksut. Kisat sujui joutuisasti ilman suurempia viivästyksiä, hienosti järjestetty :o)

Alkuerät juostiin kolmen koiran juoksuina. Hemmon lähdöstä oli Zephyros jäännyt pois, joten, Maxwin Dobri ja Hemmo tempaisivat 480 m kahdestaan. Dobri pääsi vetämään sisärataa ja pysyi hienosti siellä. Hemmo kyttäsi paikkaa ohitukseen ja kyttäämiseksi se sitten jäikin. Dobri otti erävoiton ajalla 33.18 Hemmo toisena 33.23... Dobri A-finaaliin ja Hemmo B-finaaliin. Tällä kertaa A-finaali paikka jäi 4 sadasosa sekunnin päähän :o)

Noh pupun tappoon kuluikin reilut kymmenen minuuttia kun Hemppa päätti, että pupu täytyy tappaa kunnolla. Kainalot ja otsa märkänä lähdettiin sitten jäähdyttelemään :o)

B-Finaalissa Hemppa oli ensimmäiseen kurviin tultaessa toiseksi viimeisenä.. Takasuoralla Hemmo pääsi jo toiseksi ja ero Deemaxiin oli noin 10 metriä. Kolmannessa ja neljännessä kurvissa Hemppa sai Deemaxin kiinni ja tuli loppusuoralle niukassa johdossa. Ajalla 33.35 Hemmolle B-finaalin voitto.


Päivän Kuninkaalliset:

Juoksu Kuningas
Sökövintin Öhman

Juoksu Kuningatar
Sökövintin Agatha

Juoksu Kunkku
Jykä v.d. Spaarnemeute

Onnea Kuninkaallisille !!!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Hemmon hienosta B-finaalivoitosta. Huomasinpas että Villellä ja Hemmolla on täsmälleen sama ennätys 480 metrillä 32,89. Veljekset ovat niin samanlaisia vaikka erivärisiä ovatkin. Toivottavasti ensi kaudella Hemmokin on A-finaaleissa mukana.

t. Lea

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Jep muutama sadasosa eroa sinne tai tänne kaikilla matkoilla:)

Ei värillä väliä kunhan on CS !!!

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Onnea Hemulille vielä täältäkin kautta,aivan niin pääasia että"sökövintti"rules.....!


T.Ada ja Pakastaja

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Hemmolle ja huoltojoukoille B-finaalivoitosta, oli kyllä hieno juoksu loppuun asti!