sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Nuuksion kansallispuisto

Silmiesi edessä avautuu pakkasen huurruttama metsä, aurinko kultaa puiden latvat ja saa ne kimaltelemaan aivan kuin ne... No runoilu sikseen. Käytiin tänään koiruuksien kanssa Nuuksiossa tutustumassa paikkaan. On se vaan uskomatonta minkälaisia erämaita löytyy näin läheltä asutusta. Nuuksiossa on paljon merkittyjä reittejä, jotka mutkittelevat vaihtelevissa maastoissa lampien ja järvien lomitse.

Ilma oli taas kerran aivan upea -9 astetta eikä tuulta. Meikäläinen ulkoilutti koirien lisäksi kameraa... olisi saannut kyllä todella upeita kuvia... mutta... muistikortti p---le oli jäännyt kotiin.

Aivan varmasti menemme vielä monasti samoilemaan Nuuksioon.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hajamielinen runoilijako Ekusta on tullut?

Tuota Nuuksiota voisi kokeilla joku kerta.

Anonyymi kirjoitti...

Tekee hyvää välillä kuivaharjoitella. ;)

Unknown kirjoitti...

Terve! Ja terveisiä Lauralta! Laura painaa nytten 14.8 kg ja on aivan isoisänsä näköinen, joskin myös Hemmon... Aina taapertaa perässä ja hänestä on kovaa vauhtia kasvamassa oikea kaunotar..... t Mika ja Hanna

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Hei Mika ja Hanna

Kiva kuulla, että Laura voi hyvin. Toivottavasti Laura on perinnyt myös Hemmolta myös rauhallisen luonteen. Paitsi silloin kun pupu on kyseessä :) Olisi kiva nähdä joskus kuvia Laurasta ja muistakin pennuista.

t. Ekku

Anonyymi kirjoitti...

Terve! Laura on aivan samanlainen , metsässä "villipeto" ja muualla itse tyyneys!
Pistän kuvia emailina. oma osoite honkami@gmail.com