lauantai 5. syyskuuta 2009

Kisaraportti 05.09.2009 Hyvinkää

Olimme ilmoittaneet molemmat poijaat 480m matkalle ja jännityksellä odotimme... juoksevatko molemmat Team Larsvintin kilpurit samassa lähdössä? Pojat kun eivät olleet aiemmin juosseet samassa lähdössä. Vapaana juostessa nimittäin Farolla on tapana juosta Hemmon edessä aivan kuin Palanderin Kalle, siis mutkitellen ja aivan Hemmon kuonoa hipoen.

No niinhän sitten siinä kävi, että poijaat samaan lähtöön kilpakumppaneina Nuppu ja Foxi. Larsvintin nuorempi treenari Sebu oli tällä kertaa kisoissa yksin. Laihon Jukka kopitti Hemmon ja Sebu Faron.

Farolle oli kyseessä ensimmäinen startti 480:lle, tästäkin vähän lisäjännitystä päivään. Faro lähti ykköskopista ja Hemmo kutoskopista. Faro otti tosi hyvän lähdön, piikki paikan ja Laurinlahden nuori prinssi pitikin ykköspaikan maaliin asti :)

Faron elämän ensimmäinen 480m taittui aikaan 31.88 (15,05m/s) kakkosena maaliin Nuppu ja Hemmo kuonon mitan päässä kolmantena omalla ennätysajalla 32,77 (14,65m/s) ja neljäntenä Faron velipoika Foxi.

Kiitos Jukalle kopituksesta ja Katille jalan teippausavusta.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä kotijoukoillekin upeasta ajasta! Hemmokin veti hienosti!

Salla

Jukka kirjoitti...

Faro on niiiin Kova

T:Kompuroiva pikkuveli

Anonyymi kirjoitti...

Faro on Kunkku! ONNEA tiimille! :)

T: soon to bee greyhoundtoto millionairs...

Unknown kirjoitti...

tai sitten ihan vain "soon to BE.."

FoxiFox kirjoitti...

Onnittelut täältä "Namukylästä" Team Larsvintin kilpureille hienoista juoksuistaan ja uusista ennätyksistään!

Mökkiläiset koiruuksineen

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Onnittelut todella kovasta juoksusta Farukille vau mikä aika....Onnea myös konkari Hemmolle...hyvin oot kakaran kouluttanut!


T.Ada,Pakastaja ja Irmeli

Unknown kirjoitti...

Onnittelut molemmille pojille mahtavista juoksuista!

Hemmo paransi toistamiseen viikon sisään ennätystään ja Farolta todella kova avaus 480 metrille, eipä taida olla tuohon aikaa paljon vaikutusta tuolla 3 millin ylikorkeudella ;-).

Onnittelut myös huoltojoukoille!

- Marjaana ja tyttölauma