tiistai 1. kesäkuuta 2010

Kisakausi käyntiin

Tiimin vanhemman kilpurin vielä ollessaan toipilaana ja paranellessaan kuntoaan, Faro nuorempana kilpurina aloitti kisakauden Tampereen radalla 13.05. Päivä tarjosi mukavat olosuhteet kilpailulle, aurinko paistoi aina välillä ja lämmitti mukavasti.

Faron osallistui erikoiskilpaan, jossa ensimmäisenä matkana juostiin 280m. Faro sai erinomaisen lähdön ja voitti oman lähtönsä aikaan 18.94. Tällä ajalla Faro oli neljänneksi nopein 280m matkalla. Tämä tiesi, että 350m lähdön juoksi nopeimmassa luokassa. Tällä kertaa Faarukki sai todella huonon lähdön ja tuli selvästi viimeisenä kopista ulos. Fartsu pysyi kuitenkin ihan hyvin porukan vauhdissa mukana ja oli lopulta viides jääden voittajakoiralle 3 kymmenystä. Kaiken kaikkiaan kiva kisapäivä Tampereella :)

Faron uusintamittaus suoritettiin kisapäivän päätteeksi ja Faron virallinen mitta on nyt sitten 50,8 cm.

Tässä linkki Tampereen kisavideoon.

Seuraava kilpailu Farolle oli viime viikonloppuna Hyvinkäällä sunnuntaina sijoituslähtö 280m matkalla. Faro sai tosi hyvän lähdön ykköskopista mutta kuitenkin alkoi hakemaan juoksulinjaa ulkolaidalle päin. Samaan aikaan joku toinen tuli ulkoa sisälle päin ja koiruudet tömähtivät oikein kunnolla kylki kylkeä vasten keskellä suoraa. Taisi siinä päästä molemmilta koirilta miehekkäät murinat mutta kumpikaan ei kääntänyt päätään vaan jatkoivat matkaa suoraan eteenpäin :)

Mutkaan tultaessa Faro oli sitten piikkipaikalla ja piti ykköspaikan maaliin asti aika oli 18.83. Päivä Hyvinkäällä oli mukava ja auringon paisteinen kiittikset kilpakumppaneilla ja järjestäjille.

Ja sitten Laurinlahden uutisten loppukevennys!!!

Paha Heitto Pupukissa nähty Kirkkonummella !!!