torstai 26. heinäkuuta 2007

Studiokoirat "Right & Left"

Tänään menin studiolle viimeistelemään "Ujo Mies" biisiä, enkä hennonnut jättää koiria kylmiltään kotiin, olihan Iida ollut meillä vasta vajaan vuorokauden.

Kitarat ja koirat autoon ja nokka kohti Valimoa. Studion pihalla tapasimme Einarin. Einari toimii talossa talonmiehenä ja joka paikan höylänä. Kyselin Einarilta missä hän on oikein ollut koska ei ole nähty pitkään aikaan. No sairaslomallahan sitä ollaan oltu ja minkäkö takia ? Einarilla sattuu olemaan jonkinsortin mastiffi, jolla elopainoa on vasta 100kg kun nuori uros on kyseessä.

Kotipihalla Einari oli sitten ollut tupakilla ja koira oli nailontaluttimessa siten, että lenkki oli ranteen ympäri vasemmassa kädessä. Einari ei ajatuksissaan ollut huomannut, kun koira oli seisoskellut selän takana ja naapurin kissa oli tullut moikkaamaan iloisesti pihalle. Noh, koira oli pistänyt nelivedon päälle ja tempaissut kissan perään täysillä. Sillä seurauksella, että Einari itsekin varmasti 90 kg oli lentänyt kaaressa pari metriä ilmassa ja tullut niskoilleen maahan. Onneksi niskat eivät menneet nurin, sen sijaan vasemman käden olkapää ja kaikki sen ympärillä oli Einarin mukaan aivan päreinä.

Monen tunnin leikkauksen jälkeen oli käsi kuitenkin saatu pelastettua. Ei kuitenkaan vielä reilun puolen vuoden jälkeen toimi kunnolla ja 800 Buranaa kuluu riittävästi. Minä sitten siitä avasin takakontin ja otin kaksi noin 14 kg wiipotinta ulos ja totesin, että kyllä nämäkin tempaisee jos pupu sattuu näköpiiriin...

Sitten studioon sisään ja koirat vapaaksi. On nämä ihme elikoita, heti pienen haistelun jälkeen koirat olivat aivan kuin kotonaan. Molemmat hyppäsivät äänitarkkaamon soffalle. Hemmo käpertyi vasempaan laitaan ja Iida oikeaan laitaan täysin identtiseen asentoon. Siinä sitten kuunneltiin miksausta yhdessä tuumin koirat ja me.




Täten virallisesti juhlallisin menoin kastoimme koirat täysvaltaisiksi studiokoiriksi ja nimiksi annettiin stereokuvan mukaisesti LEFT (Hemmo) & RIGHT (Iida)!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä olis pari laulajaa (CD-sisters W&M), jos vaikka nekin toisi sinne studiolle vähän hoilaamaan ;-)

-managerit M&M