torstai 26. heinäkuuta 2007

Terveiset Turusta

Turussa juostiin VSKP:n mestaruuskilpailut varsin vaihtelevissa sääolosuhteissa. Juuri ennen kisojen alkua alkanut vesisade yltyi kolmoslähdön aikana niin kovaksi, että lähtö piti keskeyttää. Lähtö juostiin uudemman kerran lähtönä 11.

Hemmo juoksi lähdössä 5 matkana 280 m. Sateen takia lähtö oli noin tunnin myöhässä. Hemmolla oli lämmittelyssä mukana oma "personal trainer" Iida, joka tuli meille viikon vierailulle.

Viiden koiran lähdössä Hemmo sai arvonnassa kopin 2 :), uusi brittikoppa päässä ja eikun baanalle. Lähtö onnistui hyvin ja Hemmo johti juoksua ensimmäisen suoran ajan. Ensimmäisessä mutkassa tuli sitten päivän nopeimman ajan juossut Maxwin Deemax kokeneesti sisään ja Hemmo ajautui hiukan ulos, samalla hyvin imussa juossut Maxwin El Diablo nousi kakkoseksi. Tässä järjestyksessä sitten tultiin maaliinkin. Pupun tapossa Hemmo sitten veti pisimmän korren, se sai reilun puolen metri pätkän pupua irti ja kun kopittaja "nopean" pyrähdyksen jälkeen oli koiran luona, niin tuli silmät ja suu täyteen Vätin hiekkaa, kun Hemmo raivosi Pupun kanssa. Pupua irrotamaan tuli pari toimitsijaa allekirjoittaneen lisäksi.

Hetken aikaa taisteltuamme kaivoin taskusta "Mac Gyverin" ja olin leikkaamassa pupua poikki kun Hemmo yökkäsi kurkusta noin 20 cm pätkän pupua. Kaveri oli siis aikeissa niellä reilun puolen metrin pätkän pupua.

Päivän nopeimmat ajat juoksi Sökövintin "Pasi" Bounty ja Maxwin Deemax, molemmilla siis aika 19.00. Toiseksi kovinta vauhtia piti taas samalla ajalla 19.08 Maxwin El Diablo ja Weikotin BB-King of Hanka. Seuraavaksi sitten olikin meitin Hemuli
ajalla 19,28 .

Hemmon saldo on nyt sitten viidestä kisalähdöstä viisi käyttövalioaikaa :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Hemmolle hienosta juoksusta!

-M&M