maanantai 28. huhtikuuta 2008

Näyttelytunnelmia

Onhan se erillaista kun ratajuoksu... Olla sisällä hallissa noin tuhannen koiruuden ja miljoonan ihmisen kanssa. Päivän mittaan hallin kosteusprosentti nousi ja ilmassa leijui uskomaton määrä tuoksuja. On erikseen alueet trimmauksille(mieletön hiuslakan tuoksu), Häkkialueet ym. ainakin 78 eri kojua missä myydään koirahärpättimiä, paras härpätin oli myynnissä olevat lastenrattaat koirille :O Näyttipähän siellä joku työntelevän puudeliaan semmoisessa !!!

No sitä saatiin mitä haettiinkin eli Hemmolle H näyttelystä. Nyt sitten pitää pinkaista vielä tänä vuonna yksi KV aika niin voidaan laittaa käyttövalio hakemus matkaan.

Paikalla oli iso joukko CS-pentuja nimen perässä arvostelu, Peppi (EH), Sani (EH), Ville (H), Keeta (H) ja Hemmo siis myös (H)

Kiittikset Stöckelin Marjolle joka esitti Hempan kehässä.

3 kommenttia:

Meri kirjoitti...

On joo vähän erilaista. Radalle kun mennään niin mahollisimman nopeesti pitäs päästä sieltä pois, kehässä taas on tarkotuksena viipyä niin kauan kun mahollista... Mutta hienoo, kun veljet sai nyt tarvittavat tulokset. Päästäänkö lauantaina tekemään CS-valioita?

Anonyymi kirjoitti...

Saas kattoo ny miten juoksut sujuu talven jäljiltä :)

Enzo

Kasvattaja kirjoitti...

Kiittikset vielä tätäkin kautta team-Larsvintin poppoolle ;-)!

- TV-Marjaana & TV-Markkis