maanantai 5. toukokuuta 2008

BACK IN KILPAILUBUSINESS

YEEE

Ratakisakausi korkattu vuodelta 2008!!! Hieno ilma helli Tampereen vinttikoirakeskuksessa kaikkia paikalle saapuneita tasapuolisesti:) CS pentueesta paikalla olivat Hemmon lisäksi Keeta, Ville ja Into. Hemmo juoksi 280 m ensimmäisessä wiipotin lähdössä ja sai arvonnassa kopin numero 5. Täytyy tunnustaa, että poikkeuksellisen paljon jännitti... Oli vähän vaikeuksia Hemmon valjaiden kanssa kun ei meinannut saada pujotettua etujalkaa pois kun jäbä jännitti sorkat ihan suoriksi. No viimein valjaat lähti ja koira koppiin. Ihan kelpo lähtö ja tasapäin Jalon (Softrack Everton) kanssa ensimmäiseen mutkaan. Mutkassa Hemmo puristi ulkokautta ohi ja pääsi loppusuoralle ensimmäisenä. Maaliin järjestyksessä Hemmo, Jalo, Ville ja Keeta. Kaikki koirat saivat KV-ajat onneksi olkoon.

Toinen lähtö 350 m ja Hemmo kopista 4, tämä lähtö jännitti vielä vähän enemmän kun lähdettiin sitten suoraan kurviin. Mielessä viime kesän muutamat kunnon kolarit lähtökurveissa. No Hemppa sai hyvän startin yhdessä kopista 3 startanneen Hitline´s Terminaattorin kanssa. Ensimmäinen mutka sujui ilman kolareita ja Hemmo pääsi suoralle johdossa :) Toisessa kurvissa näytti, että kun Terminaattori aloitti loppukirin niin ohihan se menee.... Jostain Hempalle löytyi vielä lisävaihde ja lisää vauhtia. Maaliin järjestyksessä Hemppa, Terminaattori, Into, Biancaneve ja Nadine.

Päivän saldona siis kaksi lähtövoittoa ja ennen kaikkea viimeinen vaadittu KV-aika. Sökövinteistä KVA-r arvon sai Tampereella:
Hemmo, Ville, Into, Nuppu ja JX-Benito! Onneksi olkoon.

Tuulen koirissa hyviä kuvia kisoista... käy katsomassa.

4 kommenttia:

Kasvattaja kirjoitti...

Onnittelut tätäkin kautta Hemmolle ja Larsvintin poppoolle hienoista lähtövoitoista ja FIN KVA-r arvon saavuttamisesta!

Anonyymi kirjoitti...

Vau, onnittelut hienoista juoksuista ja etenkin ratavalioarvosta!

Salla

Meri kirjoitti...

Onneksi olkoon:
Fin Kva-r Sökövintin CS-Cobra!

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Vuh Hau und danke :9