keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Kuolaus Mysteeri

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Hemppa oli rauhaton, vaihtoi paikkaa ja maiskutteli. Maanantai aamuna normaalit palloleikit herättyä, mutta aika ajoin se painoi eturuumiin ja pään maahan ja jäi siihen tuijottamaan. Illalla sitten alkoi kirkasta kuolaa valumaan oikein urakalla, välillä oli suupielessä semmoinen jojo, että Turner täystuhokin olisi kateellinen. Silmistä näki, ettei kaikki ole kohdallaan. Noh lähdettiin Sebun kanssa pieneläinklinikkaa kohti. Klinikkahan on ollut pari vuotta tuolla Viikissä ja täytyy sanoa, että on yöllä päivystävillä eläinhoitajilla ja lääkäreillä on kova homma. Hoitajan täytyy osata kaikki mitä tuon kokoisessa sairaalassa tehdään. Meidän hoitaja otti verikokeet ja hoiti röntgenin ym. Lopputulemana muut arvot kohdallaan mutta Hemppa oli kuivumassa. Luultavasti sillä oli ollut huono olo ja vesi ei maistunut + runsas kuolaus.

Hemmo otti huoneen täyshoidolla ja tippa suoneen. Tiistaina sitten lisää tutkimuksia.. Seerumit, ultraäänet ja pissakokeet. Kaikki arvot kohdallaan eikä ultrassa näkynyt mitään kummallista. Hain Hemmon kotiin iltapäivällä ja vastassa oli normaali iloinen Hemmo paitsi, että leuka oli märkä kuolasta. Noh olihan siellä joku päässyt toteuttamaan itseään stylistinä, Hempalla oli trendikkäästi ajeltu sixpack esiin ja Brasilian bikiniwax.

Hemppa sai vatsansuojalääkekuurin ja antibiootin (nielutulehduksen varalta). Jatkohoitona tarkkaillaan pari päivää ja mikäli kuolaus jatkuu niin, sitten tähystetään. Viime yön nukuin Hemmon kanssa olohuoneen lattialla ja kyllähän sitä kuolaa välillä tuli oikein kunnon lammikko. Muuten Hemmo on ihan normaali, syö, juo, kakkaa ja pissaa. Toivottavasti kuolaus loppuu ettei tarvitse mennä perjantaina tähystykseen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Isot Voimahalit tätäkin kautta Hemmolle ja Apon perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista Hemmolle ja voimia hoitajille!
t. Lea ja Ville

Salla kirjoitti...

No voi Hemmoa. Onneksi testit ok. Kivahan tuo sixpack on saada kesällä näkyviin, mutta se brasilialainen vahaus... :/

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Tsemppi Hemulille.....t. Toinen kuolaaja(onneksi ohi)Pakastja ja Adapteri