sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Pupu hukassa

Käytiin Liedossa asti TVK:n maastokilpailussa. Iltapäivän lähdöissä kilpaili 41 Wiipotinta ja 19 Rhodesian koiraa. Hemmon ensimmäisen lähdön pari oli Sattuman Tähtisumu. TVK oli laatinut vaativan radan pellolle varustettuna tiukoilla mutkilla ja mäillä. Ilma oli mitä oli, 6 astetta ja välillä vähän vettä. Kisat kulki hyvin aikataulussa. Lämmittelynä kiivettiin Hempan kanssa hyppyrimäki nyppylän päälle. Mäet on valmistuneet vuonna -69 ja täytyy sanoa, että jos niistä vielä hypitään niin hurjaa porukkaa on... vähän oli sen näköistä puurakennelmaa, että voi romahtaa milloin tahansa.

Noh, ensimmäinen lähtö ja koirat hyvin matkaan.. alkusuora ja häipyivät ensimmäisen mäen taa.. siellä ne viipyivätkin aika pitkään kunnes molemmat ilmestyivät ihmettelemään tuomarikopin luokse, että minne se pupu oikein meni. Etsiminen tuotti tulosta ja koirat perä perää pupua jahtaamaan uudemman kerran. Maaliin tultiin järjestyksessä Hemppa ja Tähtisumu. Kysyin jälkeenpäin ylituomarilta mitä oikein kävi, kun ei lähtöpaikalta nähnyt yhtään mäen taakse. Dumari katsoi kirjoista ja totesi molempien koirien menneen pitkäksi alamäkimutkassa ja pupu hukkui. Tästä lähdöstä Hemmolle jäi muistoksi repullinen kokemusta ja jälleen kerran suikale PUPUA. Muita CS-pentuja paikalla oli Peppi, Ville ja Into. Pisteet ensimmäisestä juoksuista samassa järjestyksessä 237,233 ja 239 hyvä me :)

Finaaliin Hemmo lähti 173 pistettä taskussa. Toisen juoksun lähtö ja sama homma toistui taas PUPUHUKKA. Tällä kertaa kaksi tiukkaa ensimmäistä mutkaa ensin vasen heti perään oikea... sen jälkeen reilu 10 metriä ja pupu syöksyy kummun taakse. Sen verran ppk (pahapupukissa) liikahti kovaa, että molemmat koirat olivat tekemässä toista käännöstä oikealle, kun ppk oli jo hävinnyt kummun taakse. Hemmo nosti Tutkat pystyyn ja pyöri muutamat suuntimakierrokset kun nämä hyvinkin korvayökkösen (joku lepakkolaji vai mikä se oli) korvia muistuttavat läpyttimet rekisteröivät ppk:n liikkeet. Ripeä pinkaisu taas tuomarinkoppia hipoen ja kas kummaa ppk oli hollilla. Loppusuoralle ja tyytyväinen Wiipotin tappamaan pupua. Pisteistä ei tietoa kun hilpaistiin kotiin heti juoksun jälkeen ( täytyi tulla ruokkimaan loppulaumaa kotiin). Kiitos Lealle kisakirjan noutamisesta!!! Muut CS-Yökköset toisessa juoksussa... Into samassa mutkassa ppk hukkaan, mutta Intokin pääsi loppuun asti ja pisteitä 139. Peppi ja Ville juoksivat toisetkin juoksut ihan hyvin pisteet Pipikaaka 198 ja Ville 208 ;) Ihan hyvin siis.

Kotimatkalla meidän autossa oli kuitenkin tyytyväinen Wiipotin, ppk tapettu kaksi kertaa ja selvitty sodasta ilman loukkaantumisia :)

Ei kommentteja: