sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Gremlins Laurinlahdessa

Faron kaipailu loppui sitten lauantaipäivään. Kaveri muistuttaa hetki hetkeltä ennemmän Gremlinssiä sen jälkeen, kun on joutunut kosketuksiin veden kanssa. Eli elokuva Riiviöt tuntuu muuttuneen todeksi Larsvintin tiluksilla. Kaikki mikä liikkuu on vapaata riistaa Farolle. Hemmon kanssa tehdään jo tuttavuutta varsin tiuhaan tahtiin. Täytyy olla tarkkana rättileikkien kanssa, nimittäin tänään Hemmo kuritti pehmolelua ja ravisteli tapporavistelua muristen varsin miehekkäästi. Tämä ei meidän pikku riiviötä pelottanut ollenkaan ja se nappasi kiinni lampaan toisesta päästä ja Hemmon seuraavalla ravistuksella lelun lisäksi ilmassa oli Faro. Kaveri heilui puolelta toisella ilmassa, eikä päästänyt irti. Piti mennä väliin ettei pikku riiviön niskat muljahtanut paikaltaan.
Eli siis ei Farolta ainakaan viettiä puutu,

Käy katsomassa Larsvintin photoista muutamat kuvat tältä viikonlopulta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Faro on ollut Nanny-Exon koulutuksessa, joten ei varmaankaan päästä vieheestä irti, vaikka kuinka kovaa Hemmo ravistelee ja murisee.
Exon kanssa rättiä ravistelemassa oli 4 pentusta samaan aikaan ja kaikki roikkui rätissä kiinni, kun Exo murisi ja ravisteli ;-). Exohan ei ole niitä hiljaisempia koiria näissä leikeissä ...

Ja oikein paljon pitkää pinnaa sinne Larsvinttiin, nyt on sitten pikkuhiljaa Farolta vieraskoreus pois ja se rupeaa olemaan oma itsensä, eli todellakin Gremlins, kokemusta on ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea Hemmolle ja koko perheelle uudesta perheenjäsenestä. Toivottavasti pikku-riiviö ei laita koko taloa remonttiin.

t. Lea ja Ville

Sökövintin CS-Cobra "Hemmo" ja Sökövintin EB-Farfán ''Faro'' kirjoitti...

Kiitos kiitos

Vahingoista viisastuneena (Hemmon tuhot) teimme voitavamme suojataksemme omaisuutta. Katsotaan mitä uutta Faro keksii :)