tiistai 10. kesäkuuta 2008

Kotiutuminen edistyy

Viikonlopun jälkeen "Fartsu" oli jo todella hyvin kotiutunut, ei minkäänlaista itkeskelyä tai mökötystä. Vauhti ja vipellystä löytyi vaikka muille jakaa. Kerran se yritti hypätä sohvalle sillä seurauksella, että vauhti ei ihan riittänyt vaan sohvan tyyny heitti sen takaisin lattialle selälleen ja pää kopsahti lattiaan. Kauhea huuto vähän aikaa ja eiku menoks:) Noh makailin sohvalla vähän myöhemmin ja seurailin juniorin toimintaa, ensin vähän agren purkua lampaaseen...pikku pyrähdys ja hyppy... ja niin sohvalla oli onnellinen pikku wiipotin! Aikas hyvä pomppu noin pienellä elukalla.

Maanantai iltana Faro pääsi Teijan,Sebun ja Tatun kanssa Kartanolle pentuharjoituksiin. Tarkoituksena oli päästää vähän ylimääräistä energiaa pihalle Fila siskon kanssa. Olivat kuulemma olleet heti painia vääntämässä keskenään, kun toisensa näkivät. Kyllä se vaan niin on, että samanikäisten kanssa paini on mitä parasta puuhaa:)

Olivatpa sisko ja sen veli käynneet radallakin käsivieheen perässä. Molemmat olivat tajunneet homman nimen ja rynnänneet pupun perään.

Kotona illalla oli sitten rauhallista, oli vieras paikka ja riehuminen viennyt mehut kaverista. "Farde" nukkui koko yön hyvin, eikä pissoja tai kakeja sisään:) Jossain vaiheessa yöllä Faro näki unta ja vähän inisi.. Hemmo hyppäsi sängystä alas ja meni Faron viereen nukkumaan. Kiltti iso veikka!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi reippaasti, niin Faro, kuin Filakin eilen Kartanolla olivat. Ei tullut vastaan yhtään koiraa, jota olisivat pelänneet. Ovat ehkä hieman liiankin rohkeita ipanoita.

Ihana sisarusten ensi tapaaminen, kyllä vielä toisensa tunsivat ja "ärräpäitäkin" lenteli ilmassa, kun ottivat toisistaan mittaa.

Molemmat lähtivät hienosti pupun perään ja Ekulle tiedoksi, että Tatukin oli mukana ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ekulle vaan tiijoksi, että Faronkin sukutaulu löytyy The Whippet Archives sivuilta :
http://thewhippetarchives.net/details.php?id=50646