sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

EB on siististi Cool :)


Reilun viikon sisään kolmet kilpailut ja tässä raportti kahdesta viimeisestä kisasta.

Kartanon Kannussa ilma oli helteinen mutta onneksi tuuli jonkin verran helpotti kilpailijoita. Kannuun oli ilmoittautunut kuusi urosta joten ei tarvinnut juosta kuin yhden kerran. Faro sai tapansa mukaan arvonnassa ykköskopin ja Hemmo lähti kopista kolme.
Hemmo ja Faro sitten nojailivat läpi koko ensimmäisen mutkan...kerkesin jo pelästyä, että Hemmo painaa Faron päin radan tolppia. Onneksi näin ei kuitenkaan tapahtunut mutta Hempan rytmi meni aivan reisille ja Farokin jäi selkeästi. Ensimmäisellä suoralla Faro pääsi ohittamaan ulkokautta ja alkoi hurjan nousun. Maaliin Faro tuli kakkosena ja Kartanon Kannun vei Remu hienolla juoksulla onneksi olkoon. Larsvintin vanhempi ohjus tuli kuudentena maaliin ja törkkäsi kiinni pupuun sillä seurauksella, että Camilla joka kopitti Hemmon..kiitos vaan avusta :) sai kantaa onnellisen Wiipottimen ulos radalta PPK suussa. Predator strikes again !!!

Nyt Sunnuntaina juostiin Hyvinkäällä Kasvattaja joukkuekilpailut. Larsvintin nuorempi kilpuri juoksi veljensä Foxin kanssa Sökövintin joukkueessa. Hyvin broiskut homman hoitivatkin :) Foxi veti ensin 280 aikaan 18,63 joka oli nopein aika tässä luokassa, täsmälleen samaan aikaan päättyi Kiiturin Napoleon joten tilanne oli herkullisen tasainen ensimmäisten juoksijoiden jälkeen:)

Faro juoksi 350m ja voitti oman lähtönsä ajalla 23,24 ja ratkaisi näin voiton Kasvattaja kisassa Sökövinttiläisille.

Kiitokset joukkuekaveri Foxille ja onnittelut vielä kerran... Hienosti juostu :)

Tässä biisi EB sisarusten kunniaksi

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiitos, veljekset Sökövintin EB-Fox ja -EB-Farfán!
Kasvattajakilpailun voitto tuli!

Anonyymi kirjoitti...

That is a good tip particularly to those new to the blogosphere.
Brief but very precise information… Thank you for sharing this one.

A must read article!

my weblog :: galaxy siv verizon