lauantai 10. heinäkuuta 2010

Whippet harrastajien ratamestaruus 2010

Tänään auringon paahtaessa Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksen vihreänä kimmeltävää kisa-areenaa.. lämpimän kesätuulen helliessä kilpailijoita ja kisayleisöä.. juostiin Whippet harrastajien ratamestaruusjuoksut. Eli olosuhteet oli lämpimät.. ellei jopa kuumat. Jännitys oli tapissa kun Hemmo juoksi ensimmäisen tämän vuoden kisan ja Faron osalta jännitystä lisäsi kuuma ilma.. onhan kaveri Huskyjen ja vuoristosusien sukua :)

Noh Faro juoksi karsinnat lähdössä 9 ja Hemmo 10. Faro lähti ykköskopista ja sai hyvän lähdön ja pääsi kurvaamaan ensimmäisen kurvin jälkeen piikkipaikalle.. Fartsu pääsi vetämään ykköseksi puhtaalla radalla ja kellotti oman uuden ennätysajan 22.80 (15,35m/s)

Hemmo sai myös hyvän lähdön ja pääsi ykkösenä ensimmäisestä mutkasta.. sitten Hemmo vähän hyytyi ja Hemppa tuli kolmantena maaliin. Olin tosi tyytyväinen molempien koirien ensimmäisiin juoksuihin :)

Hemmo C-finaaliin ja Fartsu A-finaaliin !!!

Hemmo oli ennen C-Finaalia tosi täpinöissä ja täytyy sanoa, että päivän parasta antia oli nähdä kuinka innoissaan Hemmo oli kun pääsi pitkästä aikaa kisaamaan... se lämmitti sydäntä ja mieltä enemmän kuin kirkkaalta taivaalta paahtava aurinko :)

Hemmo otti tapansa mukaan hyvän lähdön ja piti sitten piikkipaikan maaliin saakka ja eikun PPK:n kimppuun (PahaPupuKissa). C-finaalin ykköspaikka... Predator is back !!!:)

Ja sitten A-finaaliin... Faro oli yhtä hömppä ennen lähtöä kuin aina.. hirvittävä hösäys ja haukkuminen... luulisi kuluttavan energiaa siinä määrin, ettei jaksa enää hirveästi ladata juoksuun. Lähtö jälleen ykköskopista.. ensimmäisessä mutkassa ihan hirvittävä ryysis... Fartsu taisi nojailla Fibin kanssa koko ensimmäisen mutkan ja pääsi sitten luikahtamaan piikkipaikalle. Tasainen lähtö mutta Faro pääsi kuittaamaan ykköspaikan ja ratamestaruuden. Kiitokset kisakumppaneille ja järjestäjille hienosta ja lämpimästä kisapäivästä. Tästä on hyvä jatkaa :)

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea Larsvinttiin mahtavasta kisasta! Hienot suoritukset molemmilta pojilta.

Onnittelut Farolle Ratamestaruus 2010 voitosta ja ensimmäisestä mekosta.

Sekä Hemmolle C-finaalin voitosta!

Hemmo oli kyllä todellinen päivän säde tänään, todella lämmitti mieltä nähdä miten hyvällä mielellä poitsu palasi takaisin ovaalille!

FoxiFox kirjoitti...

Onnittelut Larvinttiin täältäkin - sekä koiruuksille, että treenareille!

T:Foxifox

Dream Begins kirjoitti...

Waude miten hieno juoksu Farolla on ollut, suuren suuret ONNITTELUT ratamestaruudesta!!!!!

Toivottavat: Laura & Pasi

KENNEL INDIAN HILL`S kirjoitti...

Hyvä Faarukki....T.Ada, Elwira ja Irmeli