sunnuntai 30. syyskuuta 2007

HVK:n ja Helsingin kennelpiirin maastomestaruus

Jännitystä, tiukkoja tilanteita ja kisatunnelmaa oli roppakaupalla jaossa tänään Tuomarinkartanolla juostuissa maastokisoissa. Kisat oli Hemmolle ensimmäinen kosketus maastojuoksuihin ja hienosti meni. Alkuerien jälkeen Hemmo oli kuudes ja näin pääsi finaaleihin. Ensimmäisen juoksun pisteet 240 ja toisesta pisteitä 242 :)
HVK:n mestaruuskisoista neljäs sija ja HSKP:n mestaruushopeaa. HVK:n mestariksi juoksi hienosti "Pasi" Sökövintin JX-Bounty ja velipoika Ville "Proffa" CS-Ceville sijoittui HVK:n kisassa toiseksi ja voitti HSKP:n maastomestaruuden. Onnittelut kummallekin.

Tässä Marjaana Siltasen hieno kuva Hemmon ensimmäisestä maastostartista.