lauantai 15. syyskuuta 2007

Kisaraportti Kuninkuusjuoksut 2007

Matka Espoosta Tampereelle oli sääolosuhteiltaan masentava. Vettä tuli kuin Esterin p......tä. Mutta lähestyttäessä Tamperetta ilma näytti vähän välillä kirkastuvan. Paikalle saavuttaessa vesisade kuitenkin jatkui. Lääkärintarkastuksen jälkeen taivas alkoi repeillä ja sade laantui. Itse kilpailut päästinkin juoksemaan varsin hyvissä olosuhteissa. Rata oli sateen jäljiltä tosin rankassa kunnossa.

Hemmo juoksi karsintajuoksun lähdössä 8, Sökövintin Hugo vei lähdön ja Hemppa käyttövalioajalla 33,62 kolmanneksi. Mutta kun kyseessä on Kuninkuusjuoksut, kilpakumppanit ovat maan parhaimmistoa niin Hemmon aika riitti C-finaaliin.

Uusi rataennätyskin näki päivänvalon kun Bennet aus dem Gnomenhain pysäytti viisarit aikaan 31,86 ? Hurja tulos näissä olosuhteissa.

C-finaalissa Hemmo sijoittui hienosti ykköseksi ja mikä parasta... paransi omaksi ennätysajakseen 33,49!

Kuninkuusjuoksut olivat Sökövintin Kennelille yhtä juhlaa.

JuoksuKuningas 2007 = Sökövintin Öhman ja 3:s hienosti Sökövintin Hugo

JuoksuKuningatar 2007 = Sökövintin JX-Beatrix, 3:s Sökövintin JX-Besame

JuoksuKunkku 2007 Bennet aus dem Gnomenhain, 3:s Sökövintin JX-Bounty

Lähisukulaisista mukana kisoissa olivat myös Hemmon velipoika CS-Ceville, Ville sijoittui hienosti B-Finaalin neljänneksi ajalla 33,59 ("Proffa teki taas kellosepäntarkkaa duunia") juoksi molemmat juoksut sadasosalleen samaan aikaan. Siskolikka CS-Cheetah kävi lämmittelemässä itseään EM-maastokisoja varten ja paransi omaa ennätystään kummallakin juoksulla.

Varikkohuhut pitivät paikkansa!!! Tulevia varpajaisia varten täytyy hankkia konjakkia ja sikareita ;) Hemmon ja Of Streamline Humble Mumblen pennut syntyvät lokakuun puolenvälin tienoilla. Humble Mumble kävi tänään ultrassa ja pikku Wiipottimet olivat vallanneet Humblen Mumblen vatsan :o

Tässä linkki ensimmäiseen kuvaan pennuista ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Hemmolle uusista ennätyksistä ja onneksi olkoon myös isäksi tulosta!

- Marjaana

Anonyymi kirjoitti...

Taisi unohtua Villelle tuo vakionopeudensäädin päälle kun juoksi täsmälleen samat ajat. Täytyy muistaa seuraavissa kisoissa. Onnittelut Hemmo-veljelle uudesta ennätyksestä ja C-finaalin voitosta!

Kylläpäs näkyy olevan aika monta Möhköhemmoa tulossa, varmaankin 10 kpl. Jokos tuleva isä on ihan hermona?

Anonyymi kirjoitti...

Enzo

Kiitos kiitos... eipä tuo pahemmin hermoile, mutta enemmän Äijä siitä kyllä on nyt tullut astumisen jälkeen :o