torstai 6. syyskuuta 2007

Vinon Wiipottimen arvoitus

Käytiin eilen illalla Hemmon kanssa "otilla" tutkittavana ja löytyihän sieltä pienen tutkiskelun jälkeen mahdollinen syy Hemmon vinossa juoksuun. Oikean lonkan koukistajalihas oli aristava ja kireänä kuin viulunkieli. Eli juoksussa siinä vaiheessa kun takajalat pitäisi potkaista suoraksi, oikea jalka kanittaa vastaan eikä oikene loppuun asti. Vasen taas oikenee ja saa perän sitten heittämään sivulle.

Kun oikein alettiin miettiä mistä kyseinen junttura voisi johtua, niin tuli mieleen viime talvena Luukissa ulkoillessa Wiipotin ystävien kanssa, kesken palloleikkien Hemmo sai mahtitällin (= toinen Wiipotin juoksi päin)oikeaan kylkeen juuri koukistajalihaksen kohtaan. Luultavasti tästä tällistä on muodostunut kalkkia ja ehkä arpikudosta koukistajaan ja näin soppa on valmis.

Hemmo sai laserhoitoa, venyttelyä ja hetken kuluttua jännitys näytti helpottavan. Käymme vielä ensi viikolla laserilla ja sitten katsotaan miten homma jatkuu.

Eli jos homma on näin... Hemmo on vedellyt koko kisakauden vähän niinkuin himmeillä valoilla. Saa nähdä miten aikojen käy jos ja kun Vinosta tulee Suora.

t.Enzo

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ensi lauantaina sitten nähdään, miten "Otilla" käynti vaikutti ;-)
Hyvää sunnuntai päivää Enzolaan!

-Marjaana