lauantai 7. kesäkuuta 2008

Etelä-Espoon Nuori Prinssi

Sinä aurinkoisena päivänä, juuri silloin kun menninkäiset ja keijut viettivät joka vuotista alkukesän juhlaa. Euroopan kuninkaan ja Mäntsälän Kuningattaren nuorin poika EB-Farfán sai kutsun liittyä Larsvintin klaaniin. Klaanin päällikkö, parantaja vaimoineen saapuivat Sökövintin linnaan ja varustivat saattueen. Saattueen, jolla matka Larsvintin klaanin vehreille niityille olisi turvallista suorittaa. Reitti kulki halki Kukkumäen villien pygmien maan, Latokasken verenhimoisten kannibaalien kukkuloiden, Nöykkiön noitalaakson, läpi Espoonlahden laajojen laaksojen...

Oho meinasi mennä satujen puolelle... Larsvintin virikevastaava on siis liittynyt miesvahvuuteen. Ei sitä oikein muistanutkaan kuinka kerkeävä pieni wiipotin oikein on. Kävellessä pitää olla koko ajan tarkkana, ettei jalkojen välissä.. edessä.. lahkeessa roikkumassa liitelevä pikku terminaattori litisty :)

Ollaan tutustuttu lähimetsiin, naapurustoon ja omaan kotiin. Hemmo on ottanut uuden tulokkaan etäisen kiltisti. Kiinnostaa koko ajan enemmän ja enemmän.. ei ole kuin ajan kysymys, kun kaksikko alkaa toimimaan yhteen. Nyt ulkoillessa pikkumies kävelee kuono Hemmon hanurissa kiinni ja matkii kaikki mitä isoveli tekee. Rantareitillä tuli vastaan joku terrieri, joka spurttasi Faroa kohti.. Hemmon häntä nousi heti pystyyn ja rintakehä laajeni. Sanoin terrierin omistajalle, ettei Faro vielä ole saanut kaikkia rokotuksia ja ei voi tulla haistelemaan. Siispä Hemmo oli seuraavana vuorossa, tässä vaiheessa Hemppa oli tullut jo koirien väliin. Hetken tuijottelu suoraan silmiin... terrieri murahti ja Hemmo päästi syvän rintamurahduksen ja näytti terrierille, ettei Larsvintin poijille uhota. Siis pikkuveikka on hyvässä huomassa ;)

Kiittikset Sökövintin Vuokolle, Tapiolle, Markkikselle ja Marjaanalle hienosta pennusta :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellenne, kun olette antaneet kasvateillemme hyvän ja rakastavan kodin, missä ne saavat elää ja asua rakastettuina perheenjäseninä! ISO KIITOS TEILLE!

- Sökövinttiläiset

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Kiva kuulla, että Hemmo on suhtautunut hyvin pentuun. Satuosuus todisti, että pennut laittavat ihmisten päät ihan sekaisin ;). Nauttikaa pentuajasta, se menee niin nopsaan ohi :).

Anonyymi kirjoitti...

onnea farolle uuteen kotiin!! kotiväelle toivottelemme hauskoja hetkiä ja loputonta huumorimieltä pikkumiehen kanssa!! :) k & zoo

Kennel Indian Hills kirjoitti...

Onnea myös täältä kukkulan päältä...


Adapteri ja Elwinkka