sunnuntai 19. elokuuta 2007

Kisaviikonlopun raportti

Lähtöasetelmat viikonlopun kisoihin oli hyvät. Palautuminen SM-kisoista sujui mainiosti ja lauantaiaamuna normaalit aamutoimenpiteet. Kevyt aamiainen ja lyhyt ulkoilu. Kisakamat kassiin ja autoon, nokka kohti Tamperetta. Sää Tampereella oli mukava pilvipouta ja lämmin. Kaupunki oli saanut radan hyvään kuntoon "tulvan"=putkivuodon jäljiltä.

Tavoitteena lauantaille oli hakea ensimmäinen startti 480m matkalta ja tutustua Tampereen rataan syksyn Kuninkuusjuoksuja varten. Hemmo juoksi sijoituslähdössä 15 Sökövintin Besamen ja Of Streamlinen Hanky Pankyn kanssa. Koirat saivat kaikki hyvän lähdön ja ensimmäiseen mutkaan tultiinkin rinta rinnan. Koko ratakierros oli hyvää tasaista vääntöä ja nelosmutkasta lähdettiin järjestyksessä Besame, Hemmo ja Hanky Panky. Hemmo otti tiukan loppukirin ja puristi Besamen rinnalle. Hemmo ja Besame saivat lähdöstä saman ajan 33,85. Maalikamerakuvan perusteella Hemmo oli maalissa kulmahampaan verran edellä :) Ensimmäinen 1. sija kilpailuissa on nyt sitten plakkarissa.

Sunnuntaina suunnistettiin sitten Kartanolle. Hemmon matkana 280m. Ilmojenhaltija oli taas suopea ja kisa käytiin hyvissä olosuhteissa. Radan nurmi oli loistavassa kunnossa. Sijoituslähtö 5 ja kisakumppaneina jälleen Sökövintin JX-Besame, Maxwin Dobri, Maxwin Bravo, Gaselle´s Sinatra ja Tuulikellon Canellaco.

Tuliaisena kartanolta tuli 3. sija ajalla 18.69 :)(ensimmäistä kertaa alle 19.00)
Lähdön voitti Maxwin Dobri hienolla ajalla 18.45. Besame 2. ajalla 18.65.

Kiitokset kilpakumppaneille ja kisajärjestäjille mukavista kisoista !!!

kuva Marjaana Siltanen

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta Hemmolle ja Larsvintin väelle 19 sekunnin alituksesta! 18,69 on kova aika!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut velipojalle voitosta Tampereella ja hienosta ajasta kartanolla.

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut upeista juoksuista!! me ollaan juostu vähän vähemmän, mutta tehty sitäkin enemmän puutarhahommia tänä viikonloppuna emännän iloksi...

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Larsvinttiin Hemmolle eilisen johdosta ;-).
Toivottavasti parin kuukauden kuluttua sitten syntyy paljon pikku Hemmoja ja Möhkäjä!