keskiviikko 15. elokuuta 2007

Uusi nukkumajärjestys

Aloha

Edellinen koiramme Sökövintin Don alias Kiku, nukkui kanssamme sängyssä 14,5 vuotta ja varsinkin loppuvuosina yöt olivat melko rikkonaisia, peiton alle -> peiton alta pois rumbasta pitkälti johtuen. Kikun kuoltua päätimme, että kun meille tulee seuraava koira niin se ei sitten nuku sängyssämme vaan omalla pedillään.

No kuinkas kävikään... Hemmo tuli taloon ja heti ensimmäisenä iltana eihän sitä raaskinut lattialle laittaa ja näin saimme jälleen yhden kylkimyyryläisen sänkyymme.

Nyt kun suunnitteilla on kasvattaa nelijalkaisten määrää niin, päätimme aloittaa "Hemmon vieroitus meitin sängystä" projektin.

Projektiaikataulu:
vaihe 1 Hanki Hemmolle sänky / suoritettu
vaihe 2 Totuta Hemmo sänkyyn päiväaikaan ja illalla / suoritettu
vaihe 3 Siirrä Hemmo nukkumaan öisin omaan sänkyyn / suoritettu

Ja me kun luulimme, että Hemmon sängystä pois saaminen olisi työn ja tuskan takana. Mitä vielä, ensimmäisenä iltana kaveri yritti muutaman kerran nousta sänkyyn mutta nukkui sitten sikeästi melkein koko yön. Jossain vaiheessa oli kyllä siirtynyt salaa Sebun sänkyyn. Siellä nukkui siihen asti kunnes Sebu heräsi hiestä märkänä ja toi elävän "lämpöpatterin" takaisin omaan petiinsä. Loppuyön Hemmo viihtyi omassa sängyssään aamuun asti. Toisen yön Hemmo sitten nukkuikin jo kokonaan omassa sängyssään melkein... ainoastaan kerran herra hyppäsi alkuyöstä sänkyyn ja muina miehinä yritti huomaamattomasti käpertyä minun jalkoihin. Heräsin kuitenkin ja nostin Hempan kylmästi takaisin ja siellä se sitten viihtyikin aivan aamuun saakka.

Oliko tämä todella näin helppoa sen aika näyttää.

t. Enzo

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hommasitteko valmiiksi king size-punkan heebolle? että pikkubroiskukin mahtuu sinne? vai saako se oman pedin? kohta teidän(kin) täytyy alkaa etsiskellä sopivaa kartanoa lähiseudulta, että kaikki koirat ja niiden sängyt sopii.. :D