lauantai 11. elokuuta 2007

SM 2007 Hyvinkäällä


Helteinen Hyvinkää helli lämmöllä koko kisapäivän. Järjestelyt toimivat hyvin ja kaikki sujui jouhevasti. Hemmon kanssa eilen illalla käydyn pitkän taktiikka- ja tavoitepalaverin jälkeen asetimme yhteistuumin tavoitteeksi B-finaalipaikan.

Tähän tavoitteeseen pääsimme kevyesti, olimme karsintalähtöjen 12 :) (eli viimeinen B-finaalikoira.)

Ylläoleva kuva Marjaana Siltanen

Hemmo aloitti päivän urakan 5 lähdössä, missä oli koko joukko kokeneita kovia kilpureita. Hemmo otti kopista 4 loistavan lähdön ja oli ensimmäisessä mutkassa rintarinnan Maxwin Aky-Luckyn kanssa. Pieni kylkikontakti ja Aky-Lucky ohitti kokeneesti Hemmon. Tässä järjestyksessä tultiin sitten maaliinkin Hemmon aika oli 24,13.

Juoksun jälkeen kevyt palautus ja vähän elektrolyyttijuomaa ja ilmastoituun autoon odottelemaan.

B-finaalissa sitten oli Hemmon kilpakumppaneina Weikotin BB-King Creole, Sökövintin JX-Benito, Maxwin El Diablo, Sökövintin Öhman ja Softrack Evolution. Lähdössä Hemmo oli todella Hot Dog :o , eli jäi konkarien väliin kuin nakki hodarissa. Hemmo putkahti joukon välistä takapuolelta kuin saippuapala märistä käsistä ja jäi ensimmäisessä mutkassa viimeiseksi. Suoralla Hemmo nousi hetkeksi aikaa viidenneksi, mutta maaliin tultiin kunniakkaalla kuudennella sijalla. Ei muuta kun kuono vastatuuleen ja kohti uusia kisoja.

Eli lopputulemana 12 sija SM 2007 kisoissa ;)

SM hopeaa juoksi Sökövintin Hugo ! Onnea Hugolle ja taustajoukoille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

hyvähyvä velipoika!! ei hullumpi sijoitus ensikertalaiselta tuo 12. sija. kisoissahan kokoontui kuitenkin melkein koko maan tikkujalkakerma.

kaikenlaista ensimmäistä kertaa kuuleman mukaan luvassa lähiaikoina ;) hih! pidähän pää kylmänä!

t: pee & kennel vallberga