torstai 30. elokuuta 2007

Vino Wiipotin

Rankan toissa viikonlopun jälkeen pidimme tietoisesti reilun viikon verran huilia. Hemmo alkoi kyllä jo viikonloppuna käytöksellään osoittamaan, että kohta pitäisi tehrä taas jottain. Hepulikohtauksia, palloleikkejä hamaan tappiin asti ym. No maanantaina lähdettiin sitten kevyelle lenkille. Kun aloin pukemaan juoksukamoja ylle Hemmo liimautui aivan "iholle" ja seurasi jokaista liikettäni. Kun pujotin eteisessä pannan kaulaan, Hemmon ilme oli kun kiveen hakattu. Päättäväinen tuijotus tyhjyyteen... nyt lähdetään juoksemaan. Lenkin aikana voi Hemmolle huudella vaikka kuinka paljon, kaveri ei reagoi millään muotoa. Silloin kun juostaan niin juostaan.

Sama koskee myös muita koiria, normaalisti kaikkia koiria iloisesti lähestyvä Hemmo ei noteeraa juostessa muita luppakorvia lainkaan. Ainoat keskeytykset juoksuun tulee pakollisten pipi ja kaaka taukojen kohdalla. Tulee vähän mieleen Forrest Gump ;)

No tiistaina sitten oltiin kartanolla reeneissä. Hemmo juoksi 280m koejuoksu kaverina Hugon kanssa Sökövintin Aprilille. "Ada" sai hyväksytyn koejuoksun. Hemmon varsin persoonallinen tapa juosta, missä molemmat takajalat heittää viistosti oikealle sai kommentteja ja epäilys siitä, että juoksun vinous johtuisi mahdollisesti jostain "jumista" lihaksistossa sai varaamaan ajan tutkimuksiin.

Tosin kaveri on juossut aina enemmän tai vähemmän vinossa, mutta tuleehan ainakin tarkistettua asia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaahan tulemaan epikriisiä mitä Wikaa Winosta Wipukasta löytyy!